Acer

Acer adapter voor een specifieke laptop kopen? Wij bieden adapters in alle soorten en maten. Van originele Acer opladers tot duplicaten van iedere serie. We bieden bijna 9000 soorten aan! Uiteraard ga je niet alle 9000 langs om te kijken of jouw lader er tussen zit. Hier is een speciaal partnummer voor gemaakt. Iedere specifieke adapter heeft een eigen onderdeelnummer waarmee je deze ten alle tijden terug kan vinden. Wel zo handig, aangezien er zo ontzettend veel verschillende soorten zijn. Zoek jouw partnummer op in onze webshop en vind de Acer adapter waar jij naar op zoek bent!

Acer adapters in alle soorten en maten

Er zijn ongelooflijk veel Acer opladers, omdat er heel veel verschillende soorten series en apparaten binnen deze series zijn. Zo heb je de bekende Chromebook met de verschillende onderliggende soorten, maar ook de Swift en Aspire series zijn heel bekend. Voor al deze soorten kun je jouw partnummer opzoeken in onze webshop.

Ben je op zoek naar een andere soort oplader, dan is het belangrijk om rekening te houden met de specificaties van de laptop. Om de juiste Acer adapter te vinden, moet je rekening houden met het aantal Wattage, Voltage en Ampère. Zorg ervoor dat je niet over het maximum heen gaat, want dan kan je schade aanrichten aan je laptop. Vaak horen we dit probleem van mensen die een nieuwe snellader hebben gekocht. Men houdt dan meestal geen rekening met deze specificaties, waardoor ze een te sterke lader kopen die alleen maar schade aanricht.

Bestel de acer oplader die bij jouw laptop past

Bestel jouw Acer adapter bij Adapterlab aan de hand van jouw partnummer of op basis van de specificaties van jouw laptop. Op die manier weet je zeker dat je geen schade aan kunt richten aan je accu en dat je de lader kiest met de juiste connector. Soms kan het nog wel eens voorkomen dat het lijkt dat je de juiste oplader koopt met bijvoorbeeld een ronde connector, maar deze te klein of juist te groot is. Bekijk alle specificaties dus aandachtig en maak op basis hiervan een beslissing. Kom je er niet helemaal uit? Vraag dan de hulp van een professional bij Adapterlab. Bestel jouw lader nog voor 17:00, dan kun je hem morgen al gebruiken!

Menu

Kies een categorie

Klantenservice