Dell

Ben jij op zoek naar een specifieke Dell adapter, omdat jouw huidige kapot is? Of zou je simpelweg een tweede oplader willen? Bij Adapterlab bieden we meer dan 1400 producten in deze categorie. Degene waar jij naar op zoek bent zit er dus zeker tussen! Vul het partnummer in in de zoekbalk en vind jouw specifieke Dell adapter. Mocht het zo zijn dat je jouw oplader niet kan vinden, neem dan contact op met een van onze specialisten. Wij hebben namelijk altijd wel een adapter voor jouw laptop!

Veel verschillende Dell adapters

Er zijn heel veel verschillende soorten Dell laptops, en dat betekent dat er ook heel veel verschillende soorten Dell adapters zijn. Ieder product heeft net weer andere specificaties. De ene connector is rond, de ander vierkant en veel nieuwe connectors zijn tegenwoordig een USB-C. We snappen dat je niet alle honderden opladers langsgaat om dat ene product te vinden. Daarom geven we je graag wat tips mee om makkelijk de juiste Dell adapter te kunnen kiezen.

Tips voor het kiezen van de juiste Dell oplader

Allereerst is het belangrijk om te weten wat het partnummer is van je Dell adapter. Hiermee kun je namelijk makkelijk op zoek gaan in onze webshop en komt jouw exacte oplader naar voren. Op die manier hoef je niet een uitgebreide zoektocht te starten door de honderden producten die wij aanbieden. Komt jouw oplader niet naar voren? Dan hebben we vaak toch een andere optie!

In dat geval is het belangrijk om voor jezelf inzichtelijk te hebben wat de specificaties zijn van je Dell laptop. Aan de hand hiervan kun je kijken wat je precies nodig hebt. Op basis daarvan kun je jouw Dell oplader uitkiezen. Kom je er niet helemaal uit, dan kun je altijd contact opnemen met een van onze specialisten.

Let op dat jouw laptop de adapter wel aankan!

Let ook op dat jouw Dell adapter niet te sterk is voor je laptop. Als dit het geval is, kan de oplader namelijk veel schade aanrichten aan je accu bijvoorbeeld. Deze kan bol gaan zetten. Is dit het geval, dan is je accu niet meer bruikbaar en moet het vervangen worden. Let dus goed op het aantal Ampère, Wattage en Voltage dat je laptop maximaal aankan. Let hierbij vooral op het aantal Watt. Vaak zien we namelijk dat men kiest voor een snellader en deze eigenlijk veel te sterk is voor de computer. Let hierbij dus goed op!

Bestel jouw Dell adapter vandaag nog voor 17:00!

Bestel de Dell oplader die perfect past bij jouw laptop. Wij hebben alle mogelijke adapters beschikbaar in ons assortiment. Kom je er niet helemaal uit en kun je jouw specifieke lader niet vinden? Schakel dan een specialist van Adapterlab in. Wij kunnen je goed helpen met het vinden van het juiste product. Plaats jouw bestelling vervolgens nog voor 17:00. Dan heb je jouw Dell lader morgen al in huis!

Menu

Kies een categorie

Klantenservice