Lenovo

Heb je een nieuwe Lenovo adapter nodig voor je laptop? Opladers kunnen het vaak lang volhouden, zeker de originele. Toch komen er genoeg gevallen voor waarbij de adapter kapot kan gaan of je een extra nodig hebt. Zo wil je misschien wel een aparte Lenovo oplader op je kantoor en thuis hebben. Bij Adapterlab vind je alle mogelijke adapters voor jouw laptop. Staat je model er niet tussen of twijfel je of je wel de juiste adapter in je winkelmandje hebt gestopt? Neem dan contact op met onze klantenservice of stuur ons simpelweg een appje. Wij hebben namelijk altijd wel een oplossing voor jou!

Diverse modellen Lenovo opladers

Er zijn heel veel verschillende soorten Lenovo adapters. Zoals je ziet, bestaat ons assortiment ook uit meer dan 4000 verschillende modellen. Het is belangrijk dat je wel goed weet welke oplader je kiest. Iedere serie heeft namelijk een andere connector. Sommige zijn rond en andere zijn weer meer rechthoekig. De Lenovo opladers van de ThinkPad of IdeaPad serie zijn beide uniek. Ze kunnen dus niet op een andere serie gebruikt worden, simpelweg omdat de connector niet in de poort past.

Om zeker te weten dat je de goede oplader kiest, is het belangrijk om te kijken naar het partnummer, ook wel onderdeelnummer of productnummer. Deze nummers zijn gemaakt om specifieke onderdelen of accessoires terug te kunnen vinden. Met de vele verschillende Lenovo adapters in ons assortiment is het dus wel fijn om te weten welk partnummer voor jou van toepassing is!

Let op het model van jouw laptop!

Het is belangrijk om goed rekening te houden met het model van jouw laptop, zodat je erachter kan komen welke oplader hierbij hoort. Hiervoor heb je de serie en het serienummer nodig. Deze nummers zijn meestal te vinden aan de achterkant van de Lenovo laptop. Ook is het belangrijk om rekening te houden met het aantal Watt, Ampère en Volt die je uitkiest. Om zeker te weten dat je hiervoor de juiste kiest, kun je simpelweg je huidige (kapotte) Lenovo adapter erbij pakken. Hier staan al deze gegevens gewoon op.

Sneller Lenovo oplader kopen

Wil je een snellere lader dan de huidige adapter die je hebt? Houd dan vooral rekening met het aantal Watt. Hoe hoger het de Wattage is, hoe sneller de Lenovo adapter jouw laptop zal opladen. Maar kijk ook goed of de oplader wel past bij jouw apparaat. De output voltage en stroomsterkte van de adapter moeten namelijk overeenkomen met de specificaties van jouw laptop. Het het aantal Volt hoger dan jouw laptop aankan? Dan kan dit voor interne beschadigingen zorgen.

Koop de Lenovo adapter die perfect bij jouw laptop past!

Kijk goed welk partnummer voor jou van toepassing is om de perfect Lenovo oplader te kopen. Alleen op die manier weet je 100% zeker dat je de juiste adapter uitkiest. Ben je op zoek naar iets anders, zoals een snellere lader? Kijk dan goed naar de specificaties van jouw laptop en de huidige oplader. Let wel op dat je niet een te sterke adapter kiest! Deze kan namelijk schade aanrichten aan jouw computer. Kom je er niet helemaal uit en heb je hulp nodig? Neem dan gerust contact op met onze specialisten. Wij helpen je graag bij het kiezen van de juiste oplader.

Menu

Kies een categorie

Klantenservice