Retourneren

Wil je een product retourneren en het aankoopbedrag terug ontvangen? Dan heeft u 14 dagen om uw bestelling retour aan te melden. Vanaf het moment van uw retourmelding heeft u nog 14 dagen de tijd om het product terug te zenden. Het product kan alleen ongebruikt en, in originele verpakking geretourneerd worden. Voor het retourneren van de bestelling zijn de retourkosten voor eigen rekening. Na ontvangst van uw retourzending ontvangt u binnen 14 dagen een terugbetaling.

Retourprocedure

Indien u het product retour wilt sturen en hiervan een terugbetaling wilt ontvangen kunt u dit bij ons melden via het contactformulier, telefonisch via onze klantenservice of via Whatsapp. Indien u een retourzending wilt aanmelden, ontvangen wij graag het volgende van u.

– Bestelnummer

– Artikelnummer

– Reden retourzending (optioneel)

Na ontvangst van uw e-mail nemen wij uw verzoek in behandeling en ontvangt u van ons binnen 1 werkdag een e-mail met de retourinstructies. U kunt dan conform de instructies het product naar ons retour sturen. De verzendkosten zijn voor rekening van de verzender. Zodra uw retour gezonden bestelling door ons is ontvangen wordt het restitutiebedrag terugbetaald.

De wijze van terugbetaling is afhankelijk van de manier waarop u uw artikel heeft afgerekend. Bij alle betaalmethodes ontvangt u het bedrag via dezelfde wijze terug. Alleen als u via creditcard heeft betaald vragen we u om een IBAN nummer te verstrekken.

Menu

Kies een categorie

Klantenservice