Laptop adapters

Heeft u een nieuwe laptop adapter nodig omdat de oude kapot is, of omdat u hem kwijt bent? Dan bent u bij Adapterlab aan het juiste adres. Wij bieden laptop opladers aan voor bijna alle laptop merken. Waar wacht u nog op? Koop uw nieuwe laptop adapter bij Adapterlab. Als u vandaag bestelt, kunt u uw laptop morgen alweer opladen.

Hoe werkt een laptop adapter?

Een laptop adapter zorgt ervoor dat wisselstroom (AC) wordt omgezet naar gelijkstroom (DC). De adapter zorgt er ook voor dat de stroom spanning wordt verhoogd of verlaagd naar de vereisten van de laptop. Nadat de spanning is veranderd gaat de wisselstroom door een gelijkrichter. Dit onderdeel zet de stroom om naar gelijkstroom. Deze stap in ontzettend belangrijk, omdat de onderdelen van een laptop op gelijkstroom werken. Als laatste gaat de stroom door de draad en de connector de laptop in.

Hoe kies je de juiste laptop oplader?

Het kiezen van de juiste laptop adapter kan erg lastig zijn. Adapters lijkten namelijk vaak erg op elkaar en er zijn ontzettend veel verschillende soorten. Dus hoe kies je nou precies de goede adapter uit voor jouw laptop? Vaak staat er op de oude adapter een partnummer of serienummer. Hiermee kun je achterhalen welke specifieke adapter je nodig hebt voor jouw laptop.

Wanneer er geen partnummer op jouw oude laptop adapter staat of wanneer je hem kwijt bent, werkt deze manier natuurlijk niet. Wat je dan kan doen is kijken naar de stroombehoeften van je laptop. Hier kan je vervolgens de laptop adapter die jij nodig hebt op baseren. Zorg er wel voor dat de stroombehoeften overeenkomen. Met te veel stroom kan je laptop interne schade oplopen. Met te weinig stroom kan de adapter overbelast worden. Hierdoor kan deze beschadigd raken.

Heb je hulp nodig bij het kiezen van een nieuwe laptop adapter?

Wanneer het je niet lukt om een nieuwe laptop adapter te vinden is dit geen probleem. Bij Adapterlab begrijpen we dat het erg lastig kan zijn om de juiste adapter te vinden voor jouw laptop. Wij hebben namelijk erg veel verschillende adapters op voorraad die allemaal op elkaar lijken. Twijfel je welke adapter je nodig hebt? Neem dan contact met ons op. Onze specialisten zoeken graag samen met jou samen de laptop adapter die bij jouw laptop past.

Menu

Kies een categorie

Klantenservice