Asus

Ben jij op zoek naar een Asus adapter voor jouw laptop? Iedere laptop heeft een specifieke oplader. In het assortiment vind je er dan ook maar liefst meer dan 12.000! Je weet dus zeker dat je hier jouw specifieke Asus oplader zal vinden. We snappen dat je niet al deze producten door zult spitten om op zoek te gaan naar jouw lader. Daarom leggen we hieronder uit hoe je het beste kunt zoeken. Bestel jouw adapter nog voor 17:00. Dan zorgen wij ervoor dat je hem morgen al zal ontvangen.

Diverse Asus adapters

Er zijn dus heel veel verschillende soorten Asus opladers. Van de Zenbook tot de verschillende Vivo series. Met al deze duizenden opladers begrijpen we dat je door de bomen het bos niet meer ziet. Daarom helpen we je graag een handje.

Kijk allereerst naar het partnummer van je huidige Asus adapter. Iedere specifieke oplader heeft namelijk zijn eigen nummer. Aan de hand hiervan kun je gemakkelijk exact dezelfde oplader terugvinden. Vul het partnummer simpelweg in in de zoekbalk en klik jouw product aan.

Heb je geen partnummer of ben je op zoek naar een ander soort oplader? Dan is het belangrijk om rekening te houden met de specificaties van jouw laptop en oplader. Let hierbij dan op bijvoorbeeld de Wattage, Ampère en Voltage. Aan de hand hiervan kun je jouw keuze maken. Wil je bijvoorbeeld een snellere lader? Neem dan een Asus adapter met een hogere Wattage. Zorg alleen dat deze niet de capaciteit van de laptop overschrijdt. Gebeurt dit wel, dan kun je jouw laptop beschadigen. Let daarnaast natuurlijk ook op de soort connector die in jouw laptop gaat. Het moet namelijk wel passen.

Bestel jouw Asus oplader direct!

Kies aan de hand van de nummers jouw Asus adapter uit. Met alle duizenden soorten is het handig om de partnummers eerst op te zoeken en te weten wat de specificaties zijn van je laptop. Dan weet je precies wat je nodig hebt en kun je ook niets kapot maken. Kom je er niet helemaal uit. Bel of mail dan met een expert van Adapterlab! Wij weten altijd de juiste oplader te vinden voor jouw specifieke laptop. Plaats jouw bestelling vervolgens nog voor 17:00 om hem morgen al te ontvangen!

Menu

Kies een categorie

Klantenservice