Samsung

Samsung laptop oplader kopen? Je hebt waarschijnlijk al een kapotte oplader die je wil vervangen of je wilt er graag een extra adapter bij kopen. Kijk in dit geval goed op de oplader en ga op zoek naar het partnummer. Dit is een uniek nummer voor de soort oplader die je wilt kopen. Wij bieden meer dan 700 verschillende opladers voor Samsung laptops. Degene waar jij naar op zoek bent zit er dan ook zeker tussen! Plaats jouw bestelling nog voor 17:00, dan verzenden wij het helemaal gratis en ontvang je jouw Samsung laptop oplader morgen al!

Samsung laptop adapters in alle vormen

Er zijn veel verschillende soorten Samsung laptops. Denk aan de bekende Galaxy Book, maar ook alle andere series. Van iedere soort bieden wij gegarandeerd een adapter aan, of zowel origineel als namaak. In het assortiment van Adapterlab vind je echter voornamelijk originele producten, omdat wij echt kwaliteit willen bieden. Zoek jouw Samsung laptop oplader dus uit met het desbetreffende partnummer en bestel hem direct!

Natuurlijk zijn er genoeg gevallen dat je geen partnummer hebt. Zorg er dan voor dat je goed op de hoogte bent van de specificaties van de laptop, zodat je deze met een verkeerde oplader geen schade kunt toebrengen. Is het aantal Watt, Ampère of Volt te hoog voor de Samsung laptop waar jij de adapter voor gebruikt, dan kan dit invloed hebben op je accu. Het kan er zelfs voor zorgen dat je accu zal opzwellen, waardoor je alleen maar verder van huis bent en deze moet vervangen. Vraag je dus liever even om het advies van een specialist? Neem dan direct contact op met de professionals bij Adapterlab. We helpen je graag verder!

Laat jouw Samsung laptop oplader gratis verzenden!

Kies de Samsung laptop adapter die perfect past bij de laptop waar jij hem voor nodig hebt. Heb je geen partnummer, let dan goed op de specificaties van de laptop. Zo voorkom je eventuele schade. Let daarbij ook op dat je een oplader bestelt met de juiste connector. Er zijn namelijk veer vormen opladers, van verschillende diktes ronde connectors tot USB-C. Bestel vandaag nog voor 17:00 en je kan er morgen al gebruik van maken! Daarbij zullen we jouw bestelling geheel gratis verzenden.

Menu

Kies een categorie

Klantenservice