Toshiba

Toshiba adapters hebben wij in alle soorten en maten. In onze assortiment bieden we er zelfs meer dan 14.000 aan! Hiermee weet je zeker dat de unieke oplader waar jij naar op zoek bent ertussen zit. Kijk goed naar het partnummer dat op jouw huidige oplader staat om te kunnen weten welke oplader je moet bestellen. Vul deze in in de zoekbalk en de juiste Toshiba adapter komt naar voren! Kom je er niet helemaal uit, neem dan gerust contact op met onze specialist. Wij helpen je graag bij het vinden van het juiste product. Bij Adapterlab vind je alle soorten opladers die er zijn voor jouw Toshiba laptop!

Waar je op moet letten bij het bestellen van jouw Toshiba adapter

Zoals hierboven aangegeven is het in eerste instantie handig om op de (kapotte) oplader die je nu hebt te kijken welk partnummer hierop staat. Iedere adapter heeft namelijk zijn eigen nummer. Aan de hand hiervan kun je dus de exacte Toshiba oplader vinden waar je naar op zoek bent. Wel zo handig, aangezien je uit duizenden verschillende soorten adapters kunt kiezen in het assortiment van Adapterlab.

Ben je op zoek naar iets anders of misschien wel iets beters, bekijk dan de specificaties van jouw laptop goed. Zo weet je wat jouw laptop maximaal aankan en kun je op basis hiervan een goede Toshiba adapter uitkiezen. Aspecten als Wattage, Ampère en Voltage zijn hierbij belangrijk om in acht te nemen. Ga je hier overheen, dan kun je jouw laptop schade toebrengen. Stel dat je een snellader koopt, dan kun je al snel over het maximum aantal Watt gaan, zonder dat je hier verder bij stilgestaan hebt.

Bestel jouw originele Toshiba opladers

Bij Adapterlab bieden we ongelooflijk veel verschillende Toshiba opladers aan, van originele tot goed werkende namaak adapters. Zo bieden we veel verschillende soorten voor de Toshiba series Satellite, Dynabook en Tecra, aangezien dit de meest verkochte soorten zijn. Maar als echte specialist in Toshiba adapters bieden we uiteraard ook vele andere soorten aan binnen deze categorie. We bieden er namelijk niet voor niet duizenden aan!

Zoek de het nummer van de adapter die jij nodig hebt in onze webshop en bestel hem nog voor 17:00. Morgen kun je jouw laptop er dan al mee opladen. Kom je er niet helemaal uit of ben je op zoek naar een andere soort oplader dan degene die je nu in je bezit hebt? Schakel dan gerust een van onze specialisten in. Wij hebben voor iedere laptop een oplossing!

Menu

Kies een categorie

Klantenservice