Telefoon reparatie Amsterdam

Heb jij telefoon reparatie in Amsterdam nodig, omdat het scherm van je smartphone is gebroken? Of gaat de batterij niet meer zo lang mee? Geen zorgen! Bij de Adapterlab kun je terecht voor verschillende telefoon reparatie’s in Amsterdam bij ons op locatie, waaronder ook voor tablet en laptop. Bij ons loop je al binnen 20 minuten naar buiten met een nieuwe iPhone scherm. En het mooiste is: je hoeft geen afspraak te maken en kunt gewoon langskomen. Terwijl wij jouw smartphone repareren, kun je plaatsnemen in onze ruimte onder het genot van een heerlijk bakkie en een leuke tijdschrift. Wil je in de tussentijd gewoon verder werken op je laptop, dan kan dat ook. Bij ons kunt je namelijk ten alle tijden gebruik maken van gratis WiFi.

Voor wat voor telefoon reparaties Amsterdam kan ik terecht bij Adapterlab?

Scherm reparaties zijn natuurlijk het meest voorkomend als het gaat om een telefoon repareren in Amsterdam. Een ongeluk zit in een klein hoekje. De smartphone hoeft maar net ongelukkig op het scherm te vallen en er zitten direct meerdere barsten in je telefoonscherm. Wij zijn voornamelijk gespecialiseerd in iPhone schermen van iedere generatie, maar kunnen daarnaast ook alle andere soorten telefoons repareren. Geen enkele reparatie is voor ons een probleem!

Verder kan het ook zo zijn dat je batterijcapaciteit steeds verder achteruit loopt tot een punt dat het echt vervelend wordt. Binnen enkele uren is de accu van je telefoon van 100% weer teruggelopen naar 20%. In dat geval kunnen we ook al binnen 20 minuten een nieuwe accu plaatsen, waarmee je weer normaal gebruik kunt maken van jouw smartphone!

Specialist in iPhone reparatie Amsterdam

Bij Adapterlab zijn wij dus echte specialisten in het repareren van iPhones. Of het nu gaat om een kapot scherm of een zeer verslechterde accu, wij zorgen ervoor dat je gemiddeld binnen ongeveer 20 minuten weer naar buiten loopt met een haast nieuwe iPhone, afhankelijk van de soort ingreep. Met sommige iPhone reparaties in Amsterdam kan het namelijk wat langer duren en zijn we ongeveer 60 minuten bezig. Denk hierbij aan het vervangen van een oplaad connector of het glas aan de achterkant.

Voor ons maakt het ook niet uit van welke generatie jouw smartphone is. Vanaf een iPhone 4 tot een iPhone 14 kunnen wij allerlei verschillende soorten reparaties uitvoeren. Denk aan het volgende:

  • Basic, premium of origineel scherm vervangen
  • Achterkant glas vervangen
  • Accu vervangen
  • Oplaad connector vervangen
  • Achtercamera vervangen
  • Homebutton repareren
  • Moederbord repareren

Kom direct langs voor telefoon reparatie Amsterdam!

Adapterlab staat voor service en de hoogste kwaliteit. Kom gerust bij ons langs binnen onze openingstijden. Wij zijn iedere dag van de week geopend behalve op zondag. Zo kunnen we jou dus bijna altijd van dienst zijn met een telefoon reparatie in Amsterdam. 

Gaat het om een iPhone reparatie? Klik op je model om de prijzen te zien voor jouw specifieke uitvoering. Heb je nog vragen over jouw situatie of over de reparatie zelf? Neem vandaag nog contact op met een specialist van Adapterlab of kom gewoon even bij ons langs. We zien je snel!

Menu

Kies een categorie

Klantenservice